Slotaflevering Pandemic - The Virus That Shook the World donderdag te zien op NPO 2

Slotaflevering Pandemic - The Virus That Shook the World donderdag te zien op NPO 2
Wordt het leven ooit weer normaal?

Kijktip :

Donderdagavond (5 augustus) is de derde en laatste aflevering van de documentaireserie Pandemic - The Virus That Shook the World te zien op NPO 2. In deze serie is te zien wat de impact van het coronavirus was én is op de wereld.

Pandemic - The Virus That Shook the World aflevering 3 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Zondebokken
In het voorjaar van 2020 overspoelde het coronavirus vanuit de Chinese stad Wuhan de rest van de wereld, en anderhalf jaar later is de ellende nog steeds niet voorbij. Maar hoe werd er in de verschillende landen gereageerd op de komst van het virus? In Pandemic - The Virus That Shook the World is te zien dat er steeds meer naar zondebokken wordt gezocht.

Terug naar normaal?
Er wordt gefilmd in twintig verschillende landen om te zien hoe er met het virus wordt omgegaan. Overal doemt echter dezelfde vraag op: keert het 'oude' normaal ooit nog terug? Ook komen er steeds meer corona-ontkenners, die zich vaker laten horen in de groeiende woordenstrijd tussen de traditionele wetenschap en alternatieve denkwijzen en complottheorieën.

De slotaflevering van Pandemic - The Virus That Shook the World is op donderdag 5 augustus om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Pandemic - The Virus That Shook the World terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Pandemic - The Virus That Shook the World donderdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier