Vlaamse versie Meiden die rijden vanaf vrijdag 6 augustus te zien op NPO 3

Vlaamse versie Meiden die rijden vanaf vrijdag 6 augustus te zien op NPO 3
Nederlandse editie was groot succes

Kijktip :

Het realityprogramma Meiden die rijden was voor NPO 3-begrippen een groot succes en dus zendt PowNed vanaf vrijdag 6 augustus ook de Vlaamse editie van dit programma uit. We volgen hierin tien vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs uit België.

Meiden die rijden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bijzondere baan
Van de 57.000 truckers in België zijn er slechts 750 vrouw. Tien van hen vertellen openhartig over hun bijzondere baan, het leven onderweg, het respect dat ze krijgen, de vooroordelen waarmee ze geconfronteerd worden en het vrouw-zijn in een mannenwereld. Ze slagen erin om ook in deze wereld hun vrouwelijkheid niet te verliezen; dat is wel te zien aan hun cabine, die vaak een afspiegeling is van hun persoonlijkheid.

Lang weg van huis
De cabine is soms helemaal roze of hang vol met lampjes, stickers of foto's. De rijdende meiden worden elke rit geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Soms weten ze niet eens wanneer ze arriveren of waar ze overnachten. Voor dag en dauw vertrekken ze van huis, ze maken lange dagen en zijn vaak lang weg van hun kinderen. Toch zitten ze altijd met enorm veel plezier achter het stuur.

De Vlaamse versie van Meiden die rijden is vanaf vrijdag 6 augustus wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vlaamse versie Meiden die rijden vanaf vrijdag 6 augustus te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier