Woensdag in Humberto: Marcel Vink over eerste arrestatie mishandelingszaak Mallorca

Woensdag in Humberto: Marcel Vink over eerste arrestatie mishandelingszaak Mallorca
De gasten van woensdag 4 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van woensdag 4 augustus

  • Telegraaf-verslaggever Marcel Vink volgt de gebeurtenissen rond de ernstige mishandelingszaak op Mallorca vanaf het begin op de voet. Vandaag is een eerste arrestatie verricht en werd een jonge Hilversummer van zijn bed gelicht. We bespreken het laatste nieuws bij
  • Caroline van der Plas en Laurens Dassen zijn niet alleen allebei nieuwkomers in de politiek, maar ook deelnemers aan De Slimste Mens. Vanavond vertellen ze erover.
  • In Tokio vragen de sporters op dit moment alles van hun talent. Dat inspireerde de 3JS voor hun nieuwe single ‘talent’. Vanavond spelen ze ‘m.
  • Weersvoorspellingen zitten er regelmatig naast, tot grote frustratie van strandtenthouders.André Triep, voorzitter van de Vereniging van Strandexploitanten Scheveningen en Maurice Middendorp, meteoroloog bij Buienradar, schuiven er vanavond over aan.
  • Nederland is weer drie medailles rijker! We bespreken het succes met Marc Lammers, Inge de Bruijn, Peter Heerschop en Yke Schouwstra, oud-trainster van Sifan Hassan.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Humberto: Marcel Vink over eerste arrestatie mishandelingszaak Mallorca of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier