Recensie: Vivo is zomeranimatie met Miranda-muziek en simpel verhaal

Recensie: Vivo is zomeranimatie met Miranda-muziek en simpel verhaal
Lin Manuel-Miranda in de hoofdrol

Film :

Vanaf 6 augustus staat Vivo op Netflix. Netflix pakt uit met de nieuwe animatiefilm, gemaakt door Sony Pictures. Na het recente succes van Wish Dragon lijkt het wel goed te komen. Lees hier de recensie van Vivo.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Liefdeslied
Een muziekminnende kinkajoe gaat op een sensationele reis om zijn levenslot te vervullen en een liefdeslied af te leveren voor een oude vriend.

Bron: Sony Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Latin muziek, rap en Lin-Manuel Miranda. Het lijkt een formule voor succes in tijden van Hamilton en In The Heights. Het eerste deel is van fantastische kwaliteit met animatie waarin risico's genomen worden, maar verder is deze film echt een formulefilm geworden: het verhaal is niet bijster origineel, de zijplotjes zijn gewoonweg vermoeiend en soms is het allemaal wat makkelijk gedaan. Met Miranda aan boord weet je gewoonweg precies wat je krijgt. 2,5 sterren

Cast
Naast Lin-Manuel Miranda (In The Heights) en Zoe Saldana (Avengers: Infinity War) spelen ook Michael Rooker (The Suicide Squad) Brian Tyree Henry (Widows) en Gloria Estefan (Music of the Heart) spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Kirk de Micco (The Croods).

Vanaf 6 augustus 2021 is Vivo te kijken op Netflix. Genre: Animatie. Tijdsduur: 95 minuten. IMDb-score: 7,5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Vivo is zomeranimatie met Miranda-muziek en simpel verhaal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV