Vitesse - Dundalk FC live op tv en online (voorronde Conference League)

Vitesse - Dundalk FC live op tv en online (voorronde Conference League)
Eerste kans voor Arnhemmers

Sport :

Na Feyenoord begint ook Vitesse aan haar Conference League toernooi. In de derde voorronde nemen de Arnhemmers het op tegen het Ierse Dundalk FC. De wedstrijd is donderdag 5 augustus om 19.00 uur live te zien op RTL 7 en Videoland.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - Dundalk

Vierde
De ploeg van Thomas Letsch werd vorig jaar vierde in de vaderlandse competitie, wat ze een plek in de derde voorronde van de nieuwe competitie UEFA Conference League opleverde. De sterspelers Bazoer en Tannane zijn nog aan boord, wel is er een nieuwe keeper: Markus Schubert.

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Luzern is om 20.30 uur te zien op ESPN en FOX.

Voorrondes
De stoelendans van uitzendrechten en voorrondes is nog volop bezig. De rechten van de Conference League liggen normaliter bij Talpa, maar nu is het dus RTL 7 die deze wedstrijd uitzend. Feyenoord is dan weer bij ESPN te zien.

De wedstrijd Vitesse - Dundalk FC is op donderdag 5 augustus om 19.00 uur LIVE te zien op RTL 7. De voorbeschouwing begint om 18.30 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vitesse - Dundalk FC live op tv en online (voorronde Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier