Donderdag in Op1: Frits Spits over zijn nieuwe radioprogramma De Slapelozen

Donderdag in Op1: Frits Spits over zijn nieuwe radioprogramma De Slapelozen
De gasten van Op1 van donderdag 5 augustus

Kijktip :

__Frits Spits heeft een nieuwe radioshow bij Omroep MAX. In De Slapelozen gaat hij ervaren hoe het is om de slaap niet te kunnen vatten. En dat levert (hopelijk) bijzondere momenten op. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn bij Op1 vanavond.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten in Op1 - donderdag 5 augustus

  • Het baanwielrennen op de Olympische Spelen lijkt een gigantisch succes te worden voor Nederland. Na de gouden race van de teamsprint dinsdag, racete ook Shanne Braspennincx vanochtend naar goud op het onderdeel keirin. Een verrassende winst: in 2015 werd Braspennincx nog getroffen door een hartinfarct. Het succes wordt vanavond gevierd bij Op1 met commentator én oud-wielrenner Roxane Knetemann.
  • Miljoenen Amerikanen zijn verslaafd aan opiaten: stoffen in zeer krachtige pijnstillers. Hoogleraar anesthesiologie Albert Dahan ziet dat de gevaarlijke pijnstillers ook in ons land steeds meer gebruikers kennen: het is makkelijk te krijgen en werkt snel. Maar, ervan afkomen lukt vaak niet meer, weten gebruiker Stephanie Juliana-Harmsen en voormalig gebruiker Tom Verhaar. Vanavond bij Op1 vertellen ze over de gevaren en gevolgen van een opiatenverslaving.
  • n het nieuwe NPO Radio 1 programma De Slapelozen zal radiomaker Frits Spits aan den lijve ondervinden hoe het is om vijf nachten op rij slapeloos te zijn. Hij vertelt vanavond bij Op1 wat de nacht brengt voor hen die de slaap niet kunnen of willen vatten.
  • Veel ondernemers verdienden de afgelopen maanden aan het aanbieden en afnemen van coronatesten. Twee van deze ondernemers zijn coureur en ondernemer Tim Coronel en directeur van Spoedtest.nl Rasmus Emmelkamp. De commerciële coronatesters krijgen veel kritiek te verduren, maar vanavond vertellen de ondernemers hun kant van het verhaal.

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 5 augustus gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Frits Spits over zijn nieuwe radioprogramma De Slapelozen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier