Zangeres en producer Sevdaliza zondag op bezoek in Zomergasten

Zangeres en producer Sevdaliza zondag op bezoek in Zomergasten
Avondvullend interview met Iraans-Nederlandse

Kijktip :

In de vierde aflevering van de reeks Zomergasten-uitzendingen van 2021 is de Iraans-Nederlandse zangeres, componist en producer Sevdaliza te gast. Zij bespreekt met Janine Abbring haar ideale televisieavond.

Zomergasten gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Belevingswereld
Sevdaliza vluchtte op vijfjarige leeftijd (begin jaren negentig) met haar ouders uit Iran en kwam in Nederland terecht in een asielzoekerscentrum. Ze speelde basketbal voor het nationale team van Nederland, maar heeft zich inmiddels ontpopt tot een succesvol musicus. Sevdaliza wil een inkijkje geven in haar belevingswereld en haar betekenis van het leven met de kijker delen.

Ongeschreven regels
Samen met Abbring hoopt ze tot bijzondere inzichten te komen. Voor Sevdaliza gaat het leven over de emotie achter de handeling, de ongeschreven regels en de stilte tussen de noot. Dát is wat haar raakt, en wat het meeste bijblijft. Na afloop van het avondvullende gesprek met beeldfragmenten is het Italiaans-Franse comedydrama La pazza gioia te zien.

Zomergasten is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zangeres en producer Sevdaliza zondag op bezoek in Zomergasten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV