Vanavond op tv: Vlaamse Meiden die rijden, tv-première Elton John-film Rocketman

Vanavond op tv: Vlaamse Meiden die rijden, tv-première Elton John-film Rocketman
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 6 augustus

Kijktip :

Na het succes van de Nederlandse Meiden die rijden is vanaf vanavond de Vlaamse editie van het programma te zien op NPO 3. Verder onder meer de tv-première van de Elton John-biopic Rocketman. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 6 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Vlaamse Meiden die Rijden

NPO 3
20:20 uur

Na het succesvolle programma Meiden die rijden zendt PowNed vanaf vanavond de realityserie Vlaamse Meiden die rijden uit. Van de 57 duizend truckchauffeurs in België zijn er nog geen 750 vrouw. Toch doen zij zeker niet onder voor hun mannelijke collega's. In acht afleveringen vertellen tien vrouwelijke chauffeurs over hun bijzondere baan, het leven onderweg, het respect dat ze krijgen, de vooroordelen waarmee ze geconfronteerd worden en het vrouw-zijn in een mannenwereld.


Westernfilm: Django Unchained

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de briljante western Django Unchained uit. Het is 1858 en in het zuiden van de Verenigde Staten viert de slavernij hoogtij. Django en zijn vrouw Broomhilda worden van elkaar gescheiden en verkocht aan verschillende eigenaren. Tijdens een slaventransport ontmoet Django dr. King Schultz die op zoek is naar de gebroeders Brittle. Als Schultz hoort dat Django de mannen kent, bevrijdt hij hem. Samen schakelen ze de gebroeders Brittle uit om vervolgens op zoek te gaan naar Broomhilda.


Tv-première: Rocketman

Spike
20:30 uur

In navolging van Bohemian Rhapsody werd de bioscoop overspoeld door muzikale biopics. Vanavond zendt Spike de tv-première van Rocketman uit. Deze unieke, muzikale biopic neemt je mee op de spectaculaire reis van de opkomst van Elton John. Met ongelooflijke vertolkingen van Eltons meest geliefde liedjes. Ontdek hoe een jongen uit een kleine stad een icoon in de rock-'n'-roll werd.


Droomhuis gezocht: Fins Lapland

NPO 1
21:30 uur

Deze week herhaalt Omroep MAX de aflevering van Droomhuis gezocht waarin Sybrand Niessen samen met Gitta en haar buurvrouw Linda afreist naar Fins Lapland. Gitta werd een paar jaar geleden verliefd op Lapland. Verliefd op de natuur, de rust en de ruimte. Gitta vindt de eindeloze natuur prachtig en zoekt ook vrijheid. Ze is vooral niet op zoek naar mensen om zich heen. Op basis van haar budget gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen.


Nieuw: De eeuw van mijn moeder

NPO 2
22:10 uur

In de theatervoorstelling De eeuw van mijn moeder vertelt regisseur en artistiek leider van Het Nationale Theater Eric de Vroedt een persoonlijk en episch verhaal. In dit monumentale theaterstuk, dat drieënhalf uur duurt, draait het om het leven van Winnie de Willigen. Haar leven wordt getekend door de koloniale samenleving van Nederlands-Indië, waarin ze werd geboren, en haar migratie naar Nederland.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Vlaamse Meiden die rijden, tv-première Elton John-film Rocketman of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV