Reisserie Greek Island Odyssey with Bettany Hughes vanaf zondag te zien op België Eén

Reisserie Greek Island Odyssey with Bettany Hughes vanaf zondag te zien op België Eén
Een trip langs de Griekse eilanden

Kijktip :

Vanaf zondag 8 augustus zendt België Eén de Britse reisserie Greek Island Odyssey with Bettany Hughes uit. De serie kiest voor een originele invalshoek: historica Bettany Hughes reist langs de Griekse eilanden, geïnspireerd door Homerus' Odyssee.

2500 kilometer
Het belooft een lange trip te worden voor Bettany Hughes: de historica en presentatrice vertrekt voor een reis van ruim 2500 kilometer, waarmee ze in de voetsporen van Odysseus treedt en de route van het epische dichtwerk van Homerus volgt. Ze begint aan de Turkse kust, die ze verlaat op de plaats waar de Trojaanse oorlog zich afspeelde.

Lesbos
Tijdens haar reis over de woeste wateren van de Egeïsche Zee komt Hughes langs Fourni, Chios, Lesbos en Samos. Ze trotseert stormen, ontdekt een 1500 jaar oud scheepswrak en komt van alles te weten over de rijke culturen, tradities en geschiedenis van de eilanden. Ondertussen vergeet ze natuurlijk niet te genieten van heerlijk eten, lekker drinken en fantastisch gezelschap.

De reisserie Greek Island Odyssey with Bettany Hughes is vanaf zondag 8 augustus wekelijks rond 22.00 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reisserie Greek Island Odyssey with Bettany Hughes vanaf zondag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV