Familie Gillis: massa is kassa seizoen 2 vanaf maandag weer te zien op SBS6

Familie Gillis: massa is kassa seizoen 2 vanaf maandag weer te zien op SBS6
Peter Gillis en co gaan op herhaling

Kijktip :

Vanaf maandag 9 augustus herhaalt SBS6 het tweede seizoen van de populaire realityserie Familie Gillis: massa is kassa, waarin we de escapades van vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn familie volgen.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Winter op komst
Gillis werd multimiljonair met zijn vakantieparken, maar er moet nog steeds hard gewerkt worden. De winter is namelijk op komst en dus vertrekken de laatste gasten van de parken. De familie Gillis en de werknemers van Peter storten zich vervolgens op de jaarlijkse grote schoonmaak, en het winterklaar maken van alle parken.

Goede voornemens
En met het nieuwe jaar in aantocht besluit Peter Gillis ook goede voornemens te maken: nóg meer massa en nóg meer kassa. Hetzelfde motto gaat op tijdens de feestdagen, als Peter met zijn drie kinderen en zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol in de kerstsferen komt door hun reusachtige villa om te toveren in een kerstattractie.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa seizoen 2 vanaf maandag weer te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV