Vrijdag in Op1: alles over magische dag op de Olympische Spelen

Vrijdag in Op1: alles over magische dag op de Olympische Spelen
De gasten van vrijdag 6 augustus

Kijktip :

Het was weer een waanzinnige Olympische Spelen-dag. Bij Op1 wordt er teruggeblikt op de vele gouden, zilveren en bronzen medailles van vandaag en afgelopen week. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Op1 van vrijdag 6 augustus.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten in Op1 - vrijdag 6 augustus

  • Wel of geen vaccinatieplicht? Een groeiend aantal ondernemers nemen het heft in eigen hand en vragen om een vaccinatiebewijs voordat ze mensen naar binnen laten. Zo ook sportschoolhouder Paul Jansen en directeur van campingspecialist ACSI Ramon van Reine. Maar wordt dit dan de nieuwe norm? ANVR-directeur Frank Oostdam ziet het in ieder geval nog niet in de hele reisbranche gebeuren. Vanavond zijn ze allemaal te gast bij Op1.
  • Twee keer goud, één keer zilver en twee keer brons. Tijdens weer een prachtige dag in Tokio voegden baansprinters Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland, de hockeydames, Sifan Hassan en Nouchka Fontijn weer vijf medailles toe aan het toch al indrukwekkende totaal. Met nog twee dagen te gaan, kunnen we nu al terugblikken op magische spelen. Dat doet Op1 vanavond met Nelli Cooman, Kim Lammers, Suse van Kleef, Cor van der Geest en Wolter Kroes.
  • Passagiers die het personeel uitschelden, medepassagiers aanvallen of de cockpit proberen in te dringen. Cabinepersoneel heeft steeds meer te maken met agressie in vliegtuigen. De verplichte mondkapjes zijn een grote trigger, aldus Chris van Elswijk, voorzitter van de Vereniging Nederlands Cabinepersoneel. Vanavond bij Op1 vertelt hij samen met luchtvaartverslaggever Doron Sajet en Ruud Stegers, vicevoorzitter van de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers, over de zorgelijke situatie.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 6 augustus gepresenteerd door Margje Fikse en Kefah Allush.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: alles over magische dag op de Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV