Dinsdag bij Humberto: De Estafettemannen over hun olympisch success

Dinsdag bij Humberto: De Estafettemannen over hun olympisch success
De gasten van dinsdag 10 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van dinsdag 10 augustus

  • Ze liepen over van enthousiasme, passie en vreugde en dat was méér dan terecht: met hun zilveren medaille op de 4x400 meter waren ze dé blikvangers van de Olympische atletiekploeg. Vanavond leren de estafettemannen Humberto Tan de fijne kneepjes van het estafette-vak.
  • Het aantal nieuwe coronagevallen daalt verder, maar wel langzamer dan de afgelopen weken. En de deltavariant blijkt niet alleen besmettelijker, maar lijkt ook ziekmakender, bijvoorbeeld voor zwangere vrouwen. We bespreken het laatste coronanieuws met Ernst Kuipers.
  • Viva Italia! De Italianen gaan er met alle grote prijzen vandoor: Eurovisie Songfestival, EK en de onverwachte gouden plak op het koningsnummer tijdens de Spelen. Hoe beleven Italianen al dit succes? Aan tafel: Donatello Piras, Giovanni Caminita en Renate Verhoofstad.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Humberto: De Estafettemannen over hun olympisch success of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV