Woensdag bij Humberto: Mishandelde Frédérique (14) doet haar verhaal

Woensdag bij Humberto: Mishandelde Frédérique (14) doet haar verhaal
De gasten van woensdag 11 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

  • Twee weken geleden werd de veertienjarige Frédérique zwaar toegetakeld in Amstelveen omdat ze niet wilde zeggen of ze een jongen of meisje was. De mishandeling maakte veel los. Vanavond doet ze haar verhaal.
  • Met tien gouden, twaalf zilveren en veertien bronzen medailles beleefde Nederland de meest succesvolle Olympische Spelen ooit. Vanavond blikt chef de mission Pieter van den Hoogenband samen met Humberto terug op het olympisch succes.
  • Het is een van de meest spraakmakende zaken van de afgelopen decennia: de Deventer Moordzaak. Onderzoeksjournalist Bas Haan schreef er een boek dat nu verfilmd is. Aan tafel: Bas Haan en hoofdrolspeler Fedja van Huêt.
  • Een mengelmoes van Boer zoekt Vrouw en Ik vertrek. Dat is de formule van de kijkcijferhit Bed en Breakfast Vol liefde. Het programma volgt zes alleenstaande b&b eigenaren die op verschillende plekken in Europa op zoek gaan naar de liefde van hun leven.Roxanne, Bert, Debbie en Romana schuiven aan bij Humberto.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Humberto: Mishandelde Frédérique (14) doet haar verhaal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV