Natuurdocumentaire Earth's Tropical Islands vanaf zondag op Canvas

Natuurdocumentaire Earth's Tropical Islands vanaf zondag op Canvas
Drie eilanden met eigen ecosystemen

Kijktip :

In de driedelige natuurdocumentaire Earth's Tropical Islands wordt ingezoomd op drie iconische eilanden met ecosystemen die afgezonderd zijn van het vasteland. Vanaf zondag 15 augustus is de serie drie zondagen rond 20.10 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas.

Earth's Tropical Islands gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Optimaal
De mensen en dieren die op de eilanden terecht zijn gekomen, profiteren er optimaal van. Maar een leven in het paradijs gaat niet altijd over rozen. Vier vijfde van alle diersoorten die uitgestorven zijn, leefden op eilanden.

De tekst gaat verder onder deze video's

Graadmeter
In deze snel veranderende wereld zijn zij een goede graadmeter van hoe het met de planeet gaat. In deze serie wordt dieper ingegaan op de dieren, de geschiedenis en de cultuur van deze unieke leefgebieden.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Earth's Tropical Islands is vanaf zondag 15 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Canvas. Je kunt alle afleveringen van Earth's Tropical Islands terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Natuurdocumentaire Earth's Tropical Islands vanaf zondag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV