Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 33

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 33
Kijktips voor 14 t/m 21 augustus

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in augustus 2021.

Beckett (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal volgt een jong stel, Beckett (John David Washington) en April (Alicia Vikander). Het koppel probeert te genieten van een prachtige vakantie in het zonnige Griekenland. Tijdens deze vakantie raken ze echter verstrikt in een web van gewelddadige samenzwering, met tragische gevolgen. Lees hier waar je vanaf 13 augustus Beckett kunt kijken.

Lees ook de filmrecensie van Beckett.

Herrie in Huize Gerri (nu te zien)

Netflix

Gerri en de inmiddels hoogzwangere Anneke hebben hun flat in Eindhoven verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Om wat extra geld te verdienen voor het kopen van hun droomhuis, besluiten ze mee te werken aan een reality programma over hun leven. Lees hier waar je Herrie in Huize Gerri kunt kijken.

Hit & Run, S1 (nu te zien)

Bron: Netflix
De Israëlische reisgids Segev is gelukkig. Hij leidt een rustig leven met zijn dochter Ella en zijn nieuwe geliefde Danielle, een beeldschone ballerina die hij leerde kennen in zijn toeristenjeep. Zijn duistere en harde verleden heeft hij achter zich kunnen laten. Althans, dat denkt hij. Lees hier waar je Hit and Run kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Hit & Run.

Gone For Good, S1 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Guillaume Lucchesi heeft een streep gezet onder de verschrikkelijke tragedie die de twee mensen waar hij het meest van hield het leven kostte: Sonia, zijn eerste liefde, en Fred, zijn broer. Bekijk hier waar je vanaf 13 augustus Gone For Good kunt streamen.

Fast & Furious Spy Racers, S5 (nu te zien)

Netflix

Spy Racers volgt de avonturen van tiener Tony Toretto, de neef van Dominic Toretto. Tony treedt in de voetsporen van Dominic wanneer een overheidsinstantie hem en zijn vrienden rekruuteert om in een elite raceliga te infiltreren. Bekijk hier waar je Fast & Furious Spy Racers kunt streamen.

Sweet Girl (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Ray Cooper, een man die alles voor zijn gezin over heeft. Zijn vrouw is ernstig ziek en overlijdt, vlak nadat het medicijn dat haar had kunnen redden van de markt is gehaald. Cooper kan dit grote onrecht niet verkroppen en gaat op zoek naar de waarheid. Lees hier waar je vanaf 20 augustus Sweet Girl kunt kijken.

The Chair (vanaf vrijdag)

Netflix

Dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) wordt het eerste vrouwelijke hoofd wordt van de faculteit Engels op de prestigieuze Pembroke Universiteit in North- Carolina. En dat levert nogal wat uitdagingen op. Bekijk hier waar je vanaf 20 augustus The Chair kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 33 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV