Nieuw seizoen Nieuwe Buren alleen te zien bij Videoland

Nieuw seizoen Nieuwe Buren alleen te zien bij Videoland
Chantage en bedrog in spannende dramaserie

Nieuws :

Het derde seizoen van de dramaserie Nieuwe Buren zal alleen te zien zijn bij Videoland en niet op televisie. In het nieuwe seizoen pakken hoofdrolspelers Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) hun leven weer op in de Almeerse Zonnewijk.

Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) in het tweede seizoen, is het voor Eva en Peter tijd om een compleet gezin te vormen. Roos wordt geadopteerd en het proces lijkt te lukken. Lijkt, want de biologische vader Milo (Tibor Lukács) gaat met zijn vrouw Anouk (Fockeline Ouwerkerk) en hun dochter Fay (Abbey Hoes) in dezelfde wijk wonen.

De nieuwe buren zorgen voor opschudding in de wijk. Dochter Fay vindt de wijk in eerste instantie maar saai en burgerlijk, maar komt er al snel achter dat de wijk niet zo onschuldig is als ze lijkt. In het derde seizoen van Nieuwe Buren zijn chantage, bedrog, geheimen en voyeurisme terugkerende thema's.

Naast Eva en Peter zijn ook Lilly (Anneke Blok) en Carl (Leopold Witte) weer te zien in het nieuwe seizoen van Nieuwe Buren. Er zijn nieuwe rollen voor Raymond Thiry (Ian), Tonko Bossen (Raf), Tobias Kersloot (Luc) en Beppie Melissen (Wilma).

Het tiendelige derde seizoen van Nieuwe Buren is vanaf vrijdag 2 maart via deze link te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV