Zeefilm Master and Commander: The Far Side of the World zie je maandag op Net5

Zeefilm Master and Commander: The Far Side of the World zie je maandag op Net5
Met Russell Crowe en Lee Ingleby

Kijktip :

Russell Crowe speelt en speelde in zijn roemruchte carrière veel rollen in period pieces. Niet alleen Gladiator en Les Mis komen daarbij in de gedachten op, maar ook deze film. De zeemannenfilm Master and Commander: The Far Side of the World is maandag te zien op Net5. Je kunt Master and Commander: The Far Side of the World ook kijken via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
Het verhaal gaat over kaptein Lucky Jack Aubrey. Hij vaart op zijn geliefde schip de 'Surprise'. Geheel onverwachts wordt hij aangevallen door een gigantisch oorlogsschip. Aubrey's schip is niet opgewassen tegen deze overmacht en na een ongelijke strijd wordt de Surprise zwaar gehavend achtergelaten.

Bron: 20th Century Fox

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Peter Weir werd wereldwijd bekend door Dead Poets Society en maakte furore met The Truman Show, maar dit was zijn eerste duik in het oorlogsgenre. En dat is niet per se een slechte zaak: deze film zit ouderwets goed in elkaar. Met uitstekende sets, goede acteerprestaties van hoofdrolspeler Russell Crowe en de jonge Paul Bettany en lee Ingleby en een verhaal dat staat als een huis. Een aanrader voor de liefhebbers van het oorlogsgenre.

Cast
Naast Russell Crowe (A Beautiful Mind) en Paul Bettany (WandaVision) spelen ook James D'Arcy (Dunkirk), Edward Woodall (Emma) en Chris Larkin (Official Secrets) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Weir (The Truman Show).

De film Master and Commander: The Far Side of the World (2003) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op maandag 16 augustus om 20.30 uur te zien op Net5. Daarnaast is de film te streamen via Pathé Thuis.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zeefilm Master and Commander: The Far Side of the World zie je maandag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV