Benfica - PSV live op tv en online (voorronde Champions League)

Benfica - PSV live op tv en online (voorronde Champions League)
Portugese topclub is laatste horde voor groepsfase Champions League

Sport :

Na een overtuigende voorronde tegen het Deense Midtjylland (0-3 uit, 1-0 thuis) is het tijd voor de allerlaatste horde voor de Eindhovenaren: Het Portugese Benfica is de tegenstander. De heenwedstrijd is op woensdag 18 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Ook kun je de wedstrijd kijken op Videoland.

Samenvatting en hoogtepunten Benfica - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Benfica
Benfica versloeg in de vorige voorronde Spartak Moskou. Het werd in Rusland 0-2 en in eigen huis werd opnieuw met 2-0 gewonnen. Vorig jaar kwamen de Portugezen in de Europa League uit, waar ze in de achtste finales verslagen werden door Arsenal.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Eredivisie
De mannen uit Eindhoven begonnen ook in de vaderlandse competitie op uitstekende wijze. Met een wijziging op maar liefst zeven plekken werd door goals van Bruma en Noni Madueke met 2-0 gewonnen in Almelo.

De wedstrijd tussen Benfica en PSV in de vierde voorronde van de Champions League is op woensdag 18 augustus om 21.00 uur te zien op RTL 7, Ziggo Sport Voetbal en Videoland. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Benfica - PSV live op tv en online (voorronde Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV