Roos Moggré nieuwe presentatrice EenVandaag

Roos Moggré nieuwe presentatrice EenVandaag
Overstap van WNL naar AVROTROS

Nieuws :

Roos Moggré is vanaf 1 april te zien als nieuwe presentatrice van het actualiteitenprogramma EenVandaag op NPO 1. Zij vervangt Jojanneke van den Berge, die in verwachting is van haar derde kind, tijdens haar zes maanden van afwezigheid. Moggré is nu nog te zien bij het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland van omroep WNL.

Moggré ziet EenVandaag als de volgende stap in haar journalistieke loopbaan. "Ik heb ontzettend veel zin in deze mooie journalistieke uitdaging. Na mijn werk bij Goedemorgen Nederland ben ik toe aan een volgende stap. EenVandaag Radio en TV is een mooie combinatie die past bij mijn journalistieke ambities", zegt de presentatrice die ook als invaller van Radio EenVandaag aan de slag gaat.

Moggré presenteerde bij WNL Vandaag de Dag en nu Goedemorgen Nederland

Hoofdredacteur van EenVandaag, René van Brakel, is blij met de versterking van Roos Moggré. "Roos heeft zich bij de NOS en WNL laten zien als een kundig en veelzijdig journalist en presentator. Ik ben blij dat we haar, in afwezigheid van Jojanneke, mogen toevoegen aan ons presentatieteam."

Roos Moggré presenteert sinds 2014 Goedemorgen Nederland. Ze stapte toen over van het NOS Jeugdjournaal naar WNL.

EenVandaag is iedere maandag tot en met zaterdag om 18.15 uur te zien op NPO 1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roos Moggré nieuwe presentatrice EenVandaag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV