Vanavond op tv: Camping Coppens en docu 'Rotjochies'

Vanavond op tv: Camping Coppens en docu 'Rotjochies'
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 17 augustus

Kijktip :

Vanavond staat het televisieprogramma bijna volledig in het teken van campings, vakantie's en excursies. Staf krijgt in Camping Coppens te maken met een flinke tegenvaller en Hans Dorrestijn is wel klaar met zijn avontuur op het eiland. Ook kun je de documentaire Rotjochies bekijken, waarin ontspoorde jongeren gevolgd worden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 17 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Camping Coppens: focus verleggen

SBS 6
20:30 uur

Staf Coppens, zijn Nederlandse echtgenote Monique en hun kinderen Beau en Nora bieden een inkijkje op het soms hobbelige pad naar hun langgekoesterde droom: het openen van een camping in Zweden. Hij ontvangt deze week de eerste container van de verhuiswagen. Als die opengaat, zakt de moed van Staf in z'n schoenen. Dit moet nu ook nog allemaal leeg. Staf waagt zich deze week ook op het ijs in een rallywagen en het wordt nu stilaan tijd om de focus te verleggen op de opening van hun nieuwe camping.


Romantisch drama: The English Patient

SBS 9
20:30 uur

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een vliegtuig met twee personen neergeschoten boven de woestijn. Alleen de piloot, Laszlo de Almásy, overleeft maar loopt ernstige brandwonden op. Nomaden brengen hem naar een ziekenhuis, waar hij niet in staat lijkt om te zeggen wie hij is. Hij komt bekend te staan als The English Patient en verpleegster Hana ontfermt zich over hem. Tijdens hun gesprekken ontvouwt zich langzaam de ware toedracht tot het ongeluk.


We zijn er Bijna!: excursie Vlieland

NPO 1
20:35 uur

De groep vakantievierende vijftigplussers gaat in de tweede aflevering van We zijn er Bijna! op excursie naar Vlieland, waar ze het meest westelijke punt van het eiland bezoeken. nHier is ook het uitgestrekte natuurgebied De Vliehors, een verbreed strand van ongeveer 24 vierkante kilometer. Door de omvang van deze zandvlakte wordt De Vliehors ook wel de Sahara van het Noorden genoemd.


Slot: Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn

NPO 2
22:10 uur

Het avontuur van Hans Dorrestijn op het eiland zit er bijna op. Vanavond is de laatste aflevering van 'Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn'. Oude vriend Paul Haenen komt langs. Voor de 80-jarige Hans Dorrestijn komt het einde van deze serie niet te vroeg. De wind en de eenzaamheid eisen hun tol. Steeds meer betrapt hij zich op terugblikken in plaats van vooruitkijken. Het komt dus goed uit dat zijn oude vriend Paul Haenen op bezoek komt. Met hem is het fijn om terug te blikken.


Docu: Rotjochies

NPO 2
22:50 uur

Documentaire over Nederlandse ontspoorde pubers die op het afgelegen Franse platteland een laatste kans krijgen om hun tegendraadse gedrag te verbeteren. Daarbij krijgen ze hulp van een no-nonsense jeugdhulpverlener. Wat gaat er schuil achter de overlevingsstrategieën van deze soms onverschillige en vooral boze jongens? In deze intieme, observerende film ontleedt documentairemaakster Maasja Ooms messcherp de overlevingsstrategieën van deze ontspoorde en geharde jongeren.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Camping Coppens en docu 'Rotjochies' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV