Reisserie Oases in de Oriënt vanaf donderdag opnieuw te zien op NPO 2

Reisserie Oases in de Oriënt vanaf donderdag opnieuw te zien op NPO 2
Kefah Allush reist door Midden-Oosten

Kijktip :

In de vijfdelige reisserie Oases in de Oriënt reist EO-presentator Kefah Allush door het onstuimige Midden-Oosten. NPO 2 herhaalt het programma deze donderdag en komende maandag tot en met donderdag om 19.50 uur.

Oases in de Oriënt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Paradijselijk
De filmische ontdekkingsreis gaat langs kleine gemeenschappen, die in een onrustig werelddeel op zoek zijn naar hun eigen paradijs op aarde. Van paradijselijk eiland in oorlogsgebied tot ondergrondse dorpen aan de rand van de woestijn.

De tekst gaat verder onder deze video’s

Jemen
Via een avontuurlijke vliegreis belandt Kefah Allush in de eerste aflevering op het paradijselijke Socotra. Op dit Jemenitische eiland, vierhonderd kilometer verwijderd van het moederland, leven honderden planten- en dierensoorten die nergens anders voorkomen.

Oases in de Oriënt is vanaf donderag 19 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op zender. Je kunt alle afleveringen van Oases in de Oriënt terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Reisserie Oases in de Oriënt vanaf donderdag opnieuw te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV