Keiharde DC-actiefilm Man of Steel zie je donderdag op Veronica

Keiharde DC-actiefilm Man of Steel zie je donderdag op Veronica
Zack Snyder's eerste DC film

Kijktip :

Veel mensen vinden de films van DC Comics een stuk minder dan die van Marvel, maar zo nu en dan zit daar ook een pareltje bij. Zoals Man of Steel, de duistere film over Superman, die in 2013 verscheen. De film is op donderdag 19 augustus om 20.30 uur op Veronica. Ook kun je Man of Steel streamen via onder meer Prime Video.

Het verhaal
Clark Kent is een jonge journalist die zich niet thuis voelt in onze wereld. Hij is jaren geleden van de verre planeet Krypton naar de aarde getransporteerd en vraagt zich nu af wie hij werkelijk is en waartoe de superkrachten dienen waarmee hij is gezegend. Zijn adoptieouders Martha en Jonathan Kent helpen hem om met zijn bijzondere gave om te gaan. Ondertussen opent de buitenaardse generaal Zod de jacht op hem. Clark moet de Man van Staal worden, om de mensen van wie hij houdt te beschermen tegen Zod en diens allesvernietigende plannen.

Henry Cavill in Man of Steel

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Met de release van Man of Steel pompte DC Comics het broodnodige verse bloed in de Superman-franchise. In de jaren zeventig en tachtig maakte Christopher Reeve furore als de superheld met de rode cape, maar de herstart van de franchise (Superman Returns, 2006) was een groot succes. Henry Cavill kruipt in de huid van Superman en ook in de bijrollen is de kwaliteit van de cast flink opgeschroef. Zo zien we Amy Adams als Lois Lane, maar ook Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne en Russell Crowe maken hun opwachting.

De film Man of Steel (2013) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op donderdag 19 augustus om 20.30 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via Prime Video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keiharde DC-actiefilm Man of Steel zie je donderdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV