Vanavond op tv: 'Hoeveel Ben Je Waard: kristaleditie' en concert Duran Duran

Vanavond op tv: 'Hoeveel Ben Je Waard: kristaleditie' en concert Duran Duran
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 18 augustus

Kijktip :

Vanavond zijn er weer ontzettend veel televisieprogramma's om uit te kiezen. In de uitzending van Hoeveel Ben Je Waard gaat Viktor Brand kijken naar de kristalcollectie van André en Maria. Voor de muziekliefhebbers zijn er twee parels te bekijken, namelijk een concert van Duran Duran of de uitzending van Blokhuis Extra: hitsongs uit films. Natuurlijk is er ook weer voetbal te zienv an de Champions League en een misdaadthriller voor de mensen met stalen zenuwen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 18 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Hoeveel ben je waard?: kristallen investering

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Hoeveel ben je waard? neemt Viktor Brand het financiële vermogen van een stel dat met vervroegd pensioen wil en een theatermaakster onder de loep. Het stel André en Maria zijn niet van plan tot aan de pensioenleeftijd te blijven werken. Als het ook maar even kan, wil het stel eerder met pensioen en genieten van mooie reizen en een goed leven. Maar door het verliezen van zijn baan vraagt André zich af of dit nog wel kan. Misschien biedt de enorme collectie kristal, waarin ze zo'n 50 duizend euro hebben geïnvesteerd, uitkomst of valt dat vies tegen?


Slot: Spy in the Wild

NPO 1
20:40 uur

In de laatste aflevering van de vierdelige natuurdocumentaireserie Spy in the Wild reizen de robotdieren met camera naar de bevroren gebieden voorbij de poolcirkels. Op het eiland Zuid-Georgië, in de Zuidelijke Oceaan, leven 200 duizend koningspinguïns. Robotkuiken raakt bevriend met andere kuikens en krijgt een uniek kijkje in het leven in de kolonie.


Live: Benfica - PSV (Champions League)

RTL 7
20:54 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Benfica - PSV in de play-offs van de UEFA Champions League. Het is de laatste voorronde tot de groepsfase. Na succesvolle duels tegen Galatasaray en Midtjylland is het Portugese Benfica de volgende tegenstander voor PSV in het voorstadium van de Champions League.


De Jaren 80: hitsongs uit films

NPO 3
21:10 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In de Jaren 80-serie van Blokhuis Extra duikt Leo Blokhuis deze week in de hits uit speelfilms. In de jaren 80 werd het heel gewoon om het succes van een speelfilm te vergroten met een hitsong. En soms werd die song dan veel beroemder dan de film. Zo spraken we Candy Dulfer over de instrumentale hit 'Lily was here' die ze opnam met Dave Stewart van de Eurythmics voor de film De Kassière. En wat is ook alweer het verhaal achter de monsterhit 'Ghostbusters' (eind dit jaar wordt een nieuwe Ghostbusters-film in de bioscoop verwacht). Daarnaast reportages over hits uit de jaren 80-blockbusters als The Blues Brothers, Dirty Dancing (I've had the time of my life), Rocky III (Eye of the tiger) en Flashdance (Maniac).


Misdaadthriller: The Usual Suspects

Canvas
21:17 uur

Thriller van Bryan Singer


Concert: Duran Duran - A Diamond In The Mind, Live at MEN 2011

NPO 3
22:00 uur

Concertregistratie van Duran Durans 'A Diamond In The Mind' in de MEN Arena in Manchester december 2011. Het concert is onderdeel van de All You Need Is Now-wereldtournee van Duran Duran. Voor een uitverkocht publiek van 21 duizend mensen speelt de band hit na hit. Dit concert brengt alle elementen van Duran Duran samen; popmuziek, kunst, technologie en mode. Het resultaat is verbluffend.


Docu: Zappa

NPO 2
22:55 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In 1993 overleed Frank Zappa. Naast een groot muzikaal oeuvre, vier kinderen, een echtgenote en een trouwe schare fans wereldwijd liet hij ook een indrukwekkend beeldarchief na met optredens, interviews, familietaferelen en uitzinnige animatiefilmpjes. Regisseur Alex Winter kreeg onbeperkt toegang tot deze schatkamer en uit meer dan duizend uur materiaal sneed hij een markant portret, waarin hij Zappa als gids opvoert van zijn eigen veelbewogen geschiedenis.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: 'Hoeveel Ben Je Waard: kristaleditie' en concert Duran Duran of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV