Serierecensie: in Nine Perfect Strangers speelt Nicole Kidman een gestoorde goeroe

Serierecensie: in Nine Perfect Strangers speelt Nicole Kidman een gestoorde goeroe
Eerste drie afleveringen zijn nu te streamen

Kijktip :

Vanaf 20 augustus is de serie Nine Perfect Strangers te zien op Amazon Prime. We trekken een blik met bekende sterren open (met onder anderen Luke Evans, Melissa McCarthy, de beeldschone Samara Weaving en Bobby Cannavale) in een super-de-luxe wellnessresort, en de hel breekt onder leiding van Nicole Kidman los. Althans: dat hopen we. Lees hier de serierecensie van Nine Perfect Strangers.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Welcome to Tranquillum
Een luxe wellnessresort is het decor waar negen gasten zich verzamelen. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. De vreemde directrice van het resort Masha waakt over hen tijdens deze tiendaagse retraite. Ze is een vrouw met een missie om hun vermoeide geest en lichaam nieuw leven in te blazen. Deze negen "perfecte" vreemden hebben echter geen idee wat hen te wachten staat.

Beoordeling van Gids.tv: ★★
De serie Nine Perfect Strangers heeft een cast waar je U tegen zegt. Het is na Big Little Lies het tweede boek van de Australische bestsellerauteur Liane Moriarty dat werd verfilmd. Ook nu heeft actrice Nicole Kidman weer een hoofdrol. In de eerste aflevering leer je alle bezoekers kennen, met hun geheimen, trauma's, verslavingen en angsten. Na de uitstekende producties Big Little Lies en The Undoing valt de nieuwe samenwerking van Nicole Kidman en producent David E. Kelley toch een beetje tegen. Vooral de spanning ontbreekt in de eerste drie afleveringen. De zeer getalenteerde topcast is de belangrijkste reden om tóch door te kijken. Twee sterren.

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste drie afleveringen van Nine Perfect Strangers.

Cast
Naast Nicole Kidman (Lion) en Melissa McCarthy (Thunder Force) zijn ook Luke Evans (The Alienist), Samara Weaving (Ready or Not) en Bobby Cannavale (Jolt) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door John-Henry Butterworth en David E. Kelley (Ally McBeal)

Vanaf 20 augustus is de serie Nine Perfect Strangers te zien op Amazon Prime. De serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten. De eerste drie afleveringen zijn nu beschikbaar en meer volgen komende weken. Genre: Mysterie, Thriller, Drama. IMDb-score: 7,4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: in Nine Perfect Strangers speelt Nicole Kidman een gestoorde goeroe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV