Recensie: in Sweet Girl vecht Jason Momoa voor gerechtigheid en dochter

Recensie: in Sweet Girl vecht Jason Momoa voor gerechtigheid en dochter
Nieuwe actiefilm met groot drama

Film :

Vanaf 20 augustus staat de nieuwe film Sweet Girl op Netflix. Bij het bekijken van de trailer is de combinatie Jason Momoa en het rauwe en vette nummer Sweet Child O' Mine van Guns N' Roses lekker om deze nieuwe actiefilm te promoten. Ongeloofwaardigheid ligt echter op de loer. Lees hier de filmrecensie van Sweet Girl.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Family fights as one
Het verhaal gaat over Cooper (Jason Momoa). Hij is enorm radeloos wanneer zijn vrouw gedood wordt. Hij wil gerechtigheid voor de personen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw. Ondertussen probeert hij het enige gezinslid dat hij nog heeft te beschermen, zijn dochter Rachel.

Cooper (Jason Momoa) en Rachel (Isabela Merced) in de film 'Sweet Girl'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Het is altijd een feest om acteur Jason Momoa in actie te zien, nu met de uitstekende jonge actrice Isabela Merced aan zijn zijde. Sweet Girl valt niet gelijk onder de categorie "Popcornvermaak", want het thema is ernstig met een groot drama direct in het begin van de film. Deze productie heeft een paar sterke vecht- en actiemomenten, met name bij de scène op de brug merk je dat de film los komt. Toch mist een geloofwaardig plot en is de twist er eentje waardoor je de aandacht in de film totaal verliest. Eeuwig zonde, maar fans van Momoa hebben ondanks alles toch een aardige avond. Twee sterren.

Cast
Naast Jason Momoa (Aquaman) en Isabela Merced (Instant Family) is ook Marisa Tomei (What Women Want) in deze film te zien. Deze productie is het debuut voor regisseur Brian Andrew Mendoza (Braven).

Vanaf 20 augustus 2021 is de film Sweet Girl te zien op Netflix. Genre: Actie, Drama, Thriller. Tijdsduur: 96 minuten. IMDb-score: 5,6


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: in Sweet Girl vecht Jason Momoa voor gerechtigheid en dochter of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV