Vanavond op tv: Prinsengrachtgoncert, The Promise & slot Het echte leven in de dierentuin

Vanavond op tv: Prinsengrachtgoncert, The Promise & slot Het echte leven in de dierentuin
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 21 augustus

Kijktip :

Kassa start het nieuwe seizoen met een bijzondere aflevering waarin diverse alledaagse producten worden getest, het Prinsengrachtconcert wordt live uitgezonden vanuit Amsterdam en op NPO3 start de misdaadserie The Promise. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 21 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Special Kassa: Test Case

NPO 1
19:05 uur

Consumentenprogramma Kassa begint het nieuwe seizoen met een speciale aflevering waarin producten worden getest voor het dagelijks gebruik. De reguliere afleveringen zijn vanaf volgende week zaterdag wekelijks rond 19:00 uur live te zien op NPO 1.

Keuzes
Presentatrice Amber Kortzorgreist in haar testmobiel het land door op zoek naar de beste keuzes voor een gezin dat centraal staat. De eerste bestemming is Gelderland.

Uitproberen
Amber gaat daar de familie Beerthuis helpen. Zij gaan de verschillende producten op hun wensenlijst uitproberen. Niet alleen zij, ook de experts duiken het veld in en zetten hun argumenten per product op een rijtje.

Stuntsteps
Van ijskoffie tot stuntsteps en van supboards tot vleesvervangers voor op brood. De keuze is reuze, maar wat is de beste koop?

Andere Tijden Special: De jeugd van tegenwoordig

NPO 2
20:20 uur

Special van Andere Tijden over het leven van de jeugd van nu ten opzichte van de opgroeiende jongeren in de jaren 1960 t/m 1990. Is er veel veranderd?

Spoorboekje
Verdwenen zijn sigaret en spoorboekje, erbij gekomen de mobiele telefoon, maar ook de leerplichtverlenging tot 16 jaar en later 18 jaar.

Punkers
De dansles in 1962, de John Travolta-imitatoren uit de jaren 70 en de punkers uit de jaren 80 tonen de verschillen in het uitgaansleven, maar komen overeen in vrolijkheid en als mogelijkheid de Grote Liefde te vinden.

Deler
Voor elke jongere in elk decennium wacht één grote gemene deler: de toekomst.

Nieuw: The Promise

NPO 3
20:26 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe Franse misdaadserie La Promesse (internationaal uitgezonden onder de titel The Promise) drie zaterdagen met dubbele afleveringen te zien op NPO 3.

Verdwijning
In de serie beheerst de verdwijning van de 11-jarige Charlotte Meyer het leven van inspecteur Pierre Castaing. Tot zijn frustratie moet hij een verdachte vrijlaten wegens gebrek aan bewijs.

Dochter
Twintig jaar later krijgt Castaings dochter Sarah als hoofdinspecteur van politie ook met een verdwijningszaak te maken die haar niet onberoerd laat.

Slot: Het echte leven in de dierentuin

NPO 1
20:30 uur

In de seizoensafsluiting van 'Het echte leven in de dierentuin' is er grote onrust bij de gorillagroep van zilverrug Bokito.

Oma
Het gaat niet goed met oma Annet. Olifant Bangka bevalt na een draagtijd van 22 maanden van een zoontje.

Mannen
Verder mag dwergmangoest Babs deze week kiezen uit drie mannen: Bas, Ben of toch liever Bob?

Over dit programma
Verborgen camera's leggen dit seizoen het dierenleven in Diergaarde Blijdorp vast. De gepassioneerde verzorgers vertellen wat hun dieren dag en nacht beleven en wat dat betekent.

Live: Prinsengrachtconcert 2021

NPO 2
21:20 uur

Het Prinsengrachtconcert is terug op de gracht in Amsterdam. Dit jaar staat de kracht van de stem centraal. Het oor- en oogstrelende tafereel op de gracht wordt dit jaar voor het eerst gepresenteerd door Jet Berkhout.

Artiesten
Stemgeluiden die raken en imponeren treden op. Tenor Morschi Franz, sopraan Aylin Sezer, bariton Willem de Vries en het ZO! Gospel Choir treden worden begeleid door een ensemble van het Radio Filharmonisch Orkest.

Liefhebber
Tijdens het Prinsengrachtconcert wordt klassieke muziek gevierd voor de kenner, de liefhebber en de nieuwsgierige. Locatie, sfeer en muziek zorgen voor een unieke beleving.

Ik Geloof in Mij: aankomst Spanje

SBS 6
21:55 uur

In de tweede aflevering 2 van 'Ik Geloof in Mij: de Costa del Sol Tour' komen de artiesten aan in Spanje, klaar voor hun eerste buitenlandse tournee.

Druk
Tourmanager en clipregisseur Ron Schmid heeft een moordend druk programma voor de zangers in petto. Ze krijgen amper tijd om bij te komen van de vliegreis en moeten meteen aan de bak.

Clip
Ron heeft in Spanje twee petten op, hij moet een clip opnemen bij de nieuwe single en hij heeft optredens geregeld langs de costa. Dit is een dag- en nachttaak voor de cameraman. Gelukkig heeft hij assistent Said bij zich, die hem, waar mogelijk, ondersteund.

Weerstand
Ondanks de voorbereiding in Nederland, verloopt de tour niet geheel vlekkeloos. Ron volgt het script voor zijn clip, maar loopt tegen wat weerstand op van de artiesten, zo valt de ezeltjestocht in het water, de zangers hebben morele bezwaren tegen deze vorm van vermaak en krijgt Ron het aan de stok met de oma van Gio. Rutger realiseert zich zijn enorme succes en René schittert op het Muziekfeest Op Het Plein.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV