Britse serie over Greta Thunberg te zien vanaf 2 september op NPO 2

Britse serie over Greta Thunberg te zien vanaf 2 september op NPO 2
Intiem kijkje achter de schermen

Nieuws :

Greta Thunberg is een van de invloedrijkste stemmen ter wereld – als zij spreekt, reageren zelfs presidenten. Maar Greta wil niet dat mensen naar haar luisteren, ze wil dat ze naar de wetenschap luisteren. Dit spanningsveld is het thema van de documentaireserie Greta Thunberg: A Year to Change the World, die vanaf 2 september te zien is op NPO 2.

Greta Thunberg: A Year to Change the World gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zeilboot
De BBC-serie volgt Greta tijdens haar verlofjaar van school, waarin ze begint aan een ongelooflijke reis die haar tweemaal in een zeilboot over de Atlantische Oceaan voert, die haar oog in oog brengt met wereldleiders en die haar tot een inspiratiebron maakt voor miljoenen mensen.

De tekst gaat verder onder deze video’s

Achter de schermen
Het is een intiem kijkje achter de schermen van Greta’s wereld op haar weg naar volwassenheid. Zoals zij zich in de loop van het jaar ontwikkelt, ontwikkelt zich ook het verhaal van wat er met de aarde gebeurt en wat wij daaraan kunnen doen. Vooraanstaande klimaatwetenschappers die Greta op haar weg ontmoet, vertellen over de dramatische veranderingen die de aarde momenteel ondergaat.

Greta Thunberg: A Year to Change the World is op donderdag 2, 9 en 16 september rond 22.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Greta Thunberg: A Year to Change the World terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV