Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in september 2021

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in september 2021
Met onder meer Maud & Babs en Flikken Rotterdam

Nieuws :

Met het einde van de (nogal natte en koude) zomer op komst wordt het weer tijd voor het najaar. Dat betekent dat de streamingdiensten, bioscopen en tv-zenders weer al hun toppers uit de kast trekken. Voldoende kijkmateriaal voor iedereen! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen en kijken in september 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Sommerdahl Murders, S2 (1 september)

NPO Plus

The Sommerdahl Murders gaat over detective Dan Sommerdahl. Hij heeft de leiding over de onderzoeken van de recherche die in het Deense Helsingørdiverse moordzaken oplost. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top. Bekijk hier waar je The Sommerdahl Murders kunt streamen.

Flikken Rotterdam, S5 (vanaf 5 september, elke vrijdag)

NPO Plus

In Flikken Rotterdam werken rechercheurs, politie-agenten en een officier van justitie aan de verschillende zaken in Rotterdam. De hoofdagenten zijn Dries van Weelden (gespeeld door Mark van Eeuwen) en Esther Wegereef (Maartje van de Wetering). Bekijk hier waar je Flikken Rotterdam kunt streamen.

Maud en Babs, S1 (12 september)

NPO Plus

Bron: Mark de Blok/MAX
Maud is mantelzorger voor haar moeder Babs, die begint te dementeren. Haar man Koen vindt dat Maud te veel tijd besteedt aan de zorg. Het drama wordt nog groter als Maud's zus Juliette hele andere ideeën blijkt te hebben over wat zorg is. De oude rivaliteit tussen de zussen laait dan ook weer op. Bekijk hier waar je vanaf 12 september Maud en Babs kunt streamen.

De Zitting (19 september)

NPO Plus

Bron: NPO
Vlak voor de verkiezingen wordt de charismatische politicus en gedoodverfde premierskandidaat Fabian Ploch beschuldigd van seksueel misbruik. De bekende thrillerschrijfster Amanda Richter beweert dat Ploch haar vijfentwintig jaar geleden heeft verkracht tijdens een studentenfeestje. Wat is er gebeurd, wie spreekt de waarheid en waarom komt dit verhaal nu pas naar buiten? Lees hier waar je vanaf 19 september De Zitting kunt kijken.

Alles van Waarde (19 september)

NPO Plus

Bron: NPO
In de schaduw van een kerk worden ’s nachts twee mannen, Marc en Rick, in elkaar geslagen. Zinloos geweld? Anti-homo geweld? Zowel een filmmaker als een rechercheur probeert te achterhalen wat er is gebeurd. Waarom doen de slachtoffers eigenlijk geen aangifte? Welke geheimen spelen er nog meer in deze religieuze gemeenschap? Lees hier waar je vanaf 19 september Alles van Waarde kunt kijken.

I Don't Wanna Dance (30 september)

NPO Plus

Na twee jaar bij hun tante gewoond te hebben, worden de 15-jarige Joey en zijn jongere broertje tot hun grote vreugde teruggeplaatst bij hun moeder, Daphne. Al snel valt Daphne terug in haar oude patronen. Joey zet alles op alles om jeugdzorg buiten de deur te houden, maar hoe lang kan hij dat volhouden, ten koste van zijn eigen geluk? Bekijk hier waar je vanaf 30 september I Don't Wanna Dance kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Endeavour Morse, S7 (4 september)
  • Rojo (4 september)
  • Bumperkleef (5 september)
  • Cold War (10 september)
  • 50/50 (10 september)
  • Happy End (11 september)
  • Shoplifters (17 september)
  • Behind the Candelabra (17 september)
  • Too Close (23 september)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in september 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV