Zondag op tv: Hans Klok bij Zomergasten, Wild op de Veluwe en meer

Zondag op tv: Hans Klok bij Zomergasten, Wild op de Veluwe en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 22 augustus

Kijktip :

Vanavond vieren sommige mensen de laatste dag van hun vakantie en ook de tv komt weer op gang. Daarom sluiten we het zomerseizoen af met de laatste Zomergasten en de laatste Wild op de Veluwe. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 22 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zomergasten: Hans Klok

NPO 2
20:25 uur

Illusionist Hans Klok sluit Zomergasten 2021 af. Janine Abbring interviewt hem over zijn ideale televisieavond. Hij brengt in deze uitzending een ode aan het variété, want de wereld van glitter, glamour, veren en hoge hakken intrigeert hem al sinds zijn kindertijd mateloos.


Slot: Wild op de Veluwe

NPO 1
20:25 uur

Vanavond is het derde en laatste deel van de natuurdocumentaireserie Wild op de Veluwe te zien. Met najaar en winter weer in aantocht worden verschillende dierenfamilies gevolgd op de Veluwe.


Slot: 100 dingen

NPO 1
21:15 uur

In de tweede en laatste aflevering van 100 dingen is te zien hoe zanger Danny de Munk met zijn gezin de uitdaging aangaat om één maand te leven met maar 100 spullen.


Hai Society: Monaco

RTL 4
21:24 uur

Deze week gaat Jaïr Ferwerda in Hai Society naar het belastingparadijs Monaco. Jaïr gaat op pad met de flamboyante ondernemer Jan Holleman, ontmoet een Nederlandse makelaar in superjachten en brengt een bezoek aan Monaco's exclusieve Yacht Club.


Tv-première: Midnight Special

Veronica
22:10 uur

Alton is een jongen met mysterieuze gaven die zijn vader Roy niet begrijpt. Desondanks zet Roy alles op het spel om Alton te helpen zijn uiteindelijke doel te bereiken, terwijl ze opgejaagd worden door religieuze extremisten en de regering. Lees hier waar je Midnight Special kunt kijken.


Zomergastfilm: tv-première Stan & Ollie

NPO 2
23:30 uur

Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, zijn het grootste komische duo dat Hollywood ooit gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt door een hectisch schema, weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek. Lees hier waar je Stan & Ollie kunt kijken.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV