Vanavond op tv: Denkend aan Holland & Dertigers zijn terug

Vanavond op tv: Denkend aan Holland & Dertigers zijn terug
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 23 augustus

Kijktip :

André van Duin en Janny van der Heijden zijn vanaf vanavond weer terug met een nieuw seizoen van hun MAX-hit Denkend aan Holland. Op RTL4 kun je gaan genieten van de junior-editie van Ik Weet Er Alles Van! en op NPO3 start de dramaserie Dertigers weer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 23 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Ik Weet Er Alles Van! Junior

RTL 4
20:00 uur

Na de VIP-editie van Ik Weet Er Alles Van! is deze week een junior-editie te zien. Hierin is het de beurt aan de tieners, om te laten zien wat zij in huis hebben. Tot en met vrijdag elke avond om 20:00 uur op RTL 4.

Specialisme
Net als in de volwassen versie strijden zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai een week lang tegen elkaar. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol.

Uitdagen
De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een mooi geldbedrag te verdienen voor de winnaar.


Westerndrama: The Revenant

NET 5
20:30 uur

Leonardo DiCaprio won in 2016 een Oscar voor zijn rol als Hugh in het westerndrama The Revenant. Vanavond is de bijzondere film nogmaals op tv te zien, op Net5.

Verhaal
Tijdens een expeditie in 1823 diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass en zijn manschappen aangevallen door indianen en moet hij bij een hinderlaag vrezen voor zijn leven. Hij ontkomt ternauwernood en slaat op de vlucht. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen. Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.


Terug: Denkend aan Holland

NPO 1
21:25 uur

In een nieuw seizoen van Denkend aan Holland varen André van Duin en Janny van der Heijden weer door ons land om mooie plekken te bezoeken. Elke maandag rond 21:30 uur op NPO 1.

Zaanstreek
Deze tocht begint in Amsterdam, aan het IJ. André en Janny gaan op zoek naar hun boot, de Pollux. Deze tocht gaat door de Zaanstreek.

Worst
André en Janny varen door Zaandam, slechten de monumentale Hondsbossche sluis, bewonderen de prachtige oude fabriekspanden en maken verse Spaanse worst. Ook bekijken ze de Zaanse Schans, de oude molens en Zaanse huisjes.

Modern
Op dag twee varen André en Janny naar het voormalige walvisvaardersdorp De Rijp. Daar stappen ze over op een heel modern watervoertuig. De tocht eindigt aan de steiger van het idyllische eilandje De Woude, waar 150 mensen wonen en waar je alleen per boot kunt komen.


Terug: Dertigers

NPO 3
22:00 uur

De dramaserie Dertigers is terug met een nieuw seizoen. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 22:00 uur te zien op NPO 3.

Dertigersdilemma's
In deze serie worden de levens van een vriendengroep gevolgd en passeren herkenbare dertigersdilemma's de revue. In dit tweede seizoen zijn er, naast de vaste cast, rollen voor onder anderen Eric Corton, en Abbey Hoes.

Vriendschap
Na het heftige slot van seizoen 1 hebben de vrienden hun levens weer opgepakt. Maar lukt het ook hun vriendschap in stand te houden op de lange termijn?

Kus
Kan Bart zijn bedrog voor Lot geheimhouden? Zullen Alex en Elias elkaar terugvinden? Hoe vergaat het Nora als alleenstaande moeder? Smaakt de kus in de lift van Pieter en Saar naar meer of zijn ze gewoon vrienden gebleven?


Nieuw: The Walking Dead seizoen 11

FOX
22:01 uur

Vanaf vanavond is het elfde en laatste seizoen van de horrorserie The Walking Dead elke maandag om 22:00 uur te zien op seriezender FOX.

Première
De afleveringen zijn wekelijks binnen 24 uur na de tv-première op de Amerikaanse televisie te zien in Nederland. Bekijk ook op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Relatie
In het allerlaatste seizoen is te zien hoe het verder gaat met de relatie tussen Negan en Daryl. Maggie maakt haar comeback in de finale van The Walking Dead.


Docu: The Mystery of D.B. Cooper

NPO 2
22:10 uur

In de documentaire The Mystery of D.B. Cooper staat de kaping van een Amerikaans vliegtuig in de jaren zeventig centraal, waarin de nadruk ligt op mythevorming.

FBI
Deze grootste onopgeloste kaping in de Amerikaanse geschiedenis hield de FBI jaren bezig. Er zijn vier mogelijke verdachten en elk hebben ze een geloofwaardig verhaal. Maar wie is de ware D.B. Cooper?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Denkend aan Holland & Dertigers zijn terug of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV