Paralympische Spelen vanaf dinsdag 24 augustus te volgen bij de NOS

Paralympische Spelen vanaf dinsdag 24 augustus te volgen bij de NOS
Elke avond een overzicht van de dag

Sport :

Traditiegetrouw volgen kort na de Olympische Spelen ook de Paralympische Spelen, eveneens vanuit Tokio. De NOS doet vanaf dinsdag 24 augustus dagelijks verslag van de evenementen met een korte en een langere uitzending.

Herman van der Zandt
Direct na het NOS Journaal is er dagelijks rond 20.25 uur een korte update te zien met hoogtepunten, waarna rond 22.00 uur op NPO 2 een langere uitzending volgt. Deze worden gepresenteerd door Herman van der Zandt, en in vijfentwintig minuten bekijkt en bespreekt hij de wedstrijdbeelden met drie vaste gasten: parazwemmer Simon Boer, oud-rolstoeltennisser Jiske Griffioen en rolstoelbasketballer Marc van de Kuilen.

Achtergronden
In deze langere uitzending is ook ruimte voor (achtergrond)gesprekken, want de route naar de grootse sportprestaties van de paralympiërs is vaak bochtig en vol tegenslagen. Diverse sporters vertellen hun verhaal voor de camera. En verder zijn er gesprekken met Suse van Kleef in Tokio en maken verslaggevers Edwin Peek en Robbert de Rijk reportages in de Japanse hoofdstad.

De Paralympische Spelen zijn vanaf dinsdag 24 augustus dagelijks rond 20.25 uur (NPO 1) en 22.00 uur (NPO 2) te zien bij de NOS.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paralympische Spelen vanaf dinsdag 24 augustus te volgen bij de NOS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV