Maandag in Op1: Martine van Os over kijkcijferkanon 'We Zijn Er Bijna!'

Maandag in Op1: Martine van Os over kijkcijferkanon 'We Zijn Er Bijna!'
De gasten van maandag 23 augustus

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van kijkcijferkanon 'We Zijn Er Bijna' is weer vlammend van start gegaan, want de afgelopen twee weken heeft het programma prima gescoord. Martine van Os vertelt waarom dit zo'n hit is. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten in Op1 - maandag 23 augustus

  • In het tiende seizoen van de televisiehit ‘We zijn er bijna!’ trekt het kamperend gezelschap niet naar het buitenland, maar door de mooiste gebieden van ons eigen Nederland. Presentatrice Martine van Os doet verslag van de avonturen van de groep kampeerders, die op alles tot in de puntjes zijn voorbereid. Koken in de buitenlucht, boottochtjes en het perfect inparkeren van hun campers en caravans: de vakantiegangers draaien er ook dit seizoen hun hand niet voor om. Vanavond schuift Martine aan bij Op1 om te vertellen over deze bijzondere reis op eigen bodem.
  • Acteur Michiel Romeyn is natuurlijk vooral bekend van zijn typetjes in het televisieprogramma Jiskefet, toch is hij veel meer dan Oboema, Storm en Van Binsbergen. In zijn biografie ‘Bepaal jij dat?’ spreekt hij openhartig over zijn leven als maker en vanavond bij Op1 geeft Romeyn al een voorproefje over de kunst van het maken.
  • De Taliban accepteren het niet als de Amerikanen na 31 augustus nog in Afghanistan zijn. De tijd begint dus te dringen voor Afghanen die via de luchthaven in Kabul het land willen verlaten. Journalist Bette Dam woonde vijf jaar in Kabul en sprak meermaals met de Taliban. Vanavond bij Op1 vertelt zij wat het Westen kan hebben aan een open gesprek met de Taliban.
  • GroenLinks en de PvdA willen één blok vormen tijdens de formatieonderhandelingen. Dat deze partijen de handen ineen slaan, zou een uitweg kunnen zijn voor de impasse waar de formatie op dit moment mee kampt. Maar smaakt de samenwerking naar meer? Nee, zegt PvdA-wethouder Reshma Roopram, ja zegt oud-GroenLinks-fractievoorzitter Bram van Ojik. Vanavond gaan ze erover in gesprek bij Op1.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 23 augustus gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Martine van Os over kijkcijferkanon 'We Zijn Er Bijna!' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV