Maandag in Humberto: Rico Verhoeven komt met groot nieuws

Maandag in Humberto: Rico Verhoeven komt met groot nieuws
De gasten van maandag 23 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van maandag 23 augustus

  • Rico Verhoeven is vanavond te gast in Humberto. Hij komt met groot nieuws...
  • De Telegraaf noemt hem een muzikale alleskunner. De Volkskrant noemde hem dit weekend een briljante musicus en gaf zijn nieuwe album vijf sterren. Het is een nieuw hoogtepunt in de muziekcarrière van misschien wel de meest veelzijdige artiest van Nederland: Jett Rebel. Hij is vanavond te gast in Humberto.
  • De Olympische droom van baanwielrenster Laurine van Riessen spatte uiteen na een valpartij. Ruim twee weken moest ze in het ziekenhuis in Japan blijven. Haar vriend Matthijs Büchli, die zelf goud won, bleef bij haar. Nu zijn ze terug en vertellen hun verhaal.
  • De taliban eisen dat buitenlandse troepen voor het einde van de maand uit Afghanistan zijn vertrokken. De lijst met nog te evacueren mensen blijft maar groeien. Oorlog verslaggever Hans Jaap Melissen heeft alles op alles gezet om zijn tolk naar Nederland te krijgen.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Humberto: Rico Verhoeven komt met groot nieuws of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV