Vanavond op tv: PSV - Benfica (Champions League), start Paralympische Spelen

Vanavond op tv: PSV - Benfica (Champions League), start Paralympische Spelen
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 augustus

Kijktip :

Vandaag gaan de Paralympische Spelen van start en de NOS is er weer bij voor alle hoogtepunten. Verder onder meer de wedstrijd PSV - Benfica, die de Eindhovenaren een ticket voor de Champions League moet opleveren. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Camping Coppens

SBS 6
20:30 uur

In de laatste aflevering van Camping Coppens komt de opening van Camp Grinsby wel heel snel dichtbij. De extra hulp - oudste broer Maarten en hartsvriendin Inez met haar man Richard - is meer dan welkom in deze finale fase. Met man en macht wordt er gewerkt om de camping helemaal af te krijgen voor de grote opening.


Romantische dramafilm: Titanic

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de filmklassieker Titanic te zien. De zeventienjarige, rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om met Carl Hockley te trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit Rose zelfmoord te plegen. Ze wordt echter gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier. Ondanks hun totaal verschillende afkomst worden ze vrienden en al snel groeit de liefde tussen hen allebei. Maar dan raakt het schip een ijsberg.


Live: PSV - Benfica (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van PSV - Benfica in de play-offronde van de UEFA Champions League. Na de 2-1 in Portugal weet PSV wat het moet doen om de groepsfase van het miljardenbal te halen. Daarvoor moeten de Eindhovenaren met twee doelpunten verschil winnen. 1-0 is niet meer genoeg nu de uitdoelpuntenregel niet meer geldt. In dat geval wordt er verlengd. Bij uitschakeling gaat PSV naar de groepsfase van de Europa League.


Terug: De rijdende rechter wordt vervolgd

NPO 1
22:00 uur

Jetske van den Elsen gaat in een nieuw seizoen van De rijdende rechter wordt vervolgd weer terug naar burenruzies waar mr. John Reid eerder ingreep en zoekt uit hoe het nu met ze gaat. Jetske begint in Bitgum waar een burenruzie de gemoederen al tijdenlang bezighoudt. Daarna gaat ze op bezoek bij twee buren in Bodegraven. Heeft de buurman die de planken van de muur in de schuur moest halen, zich aan de uitspraak gehouden?


Start: NOS Paralympische Spelen

NPO 2
22:00 uur

Vandaag beginnen in Tokio de Paralympische Spelen. De NOS doet dagelijks verslag. In een dagelijks programma van 25 minuten bekijkt en becommentarieert Herman van der Zandt de wedstrijdbeelden. Dat doet hij samen met drie vaste gasten: oud-rolstoeltennister Jiske Griffioen, rolstoelbasketballer Marc van de Kuilen en parazwemmer Simon Boer.


Docu: Mothers

NPO 2
22:35 uur

In Marokko riskeren vrouwen gevangenisstraf wanneer ze ongehuwd zwanger raken. De heftige documentaire Mothers laat het werk van de 62-jarige feministe Mahjouba Edbouche zien, die in Agadir jonge ongetrouwde (aanstaande) moeders onder haar hoede neemt. Ze biedt hen onderdak en probeert de relatie van de meisjes met hun ouders te herstellen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: PSV - Benfica (Champions League), start Paralympische Spelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV