In nieuw SBS-programma Wie kent Nederland? krijgen BN'ers meest uiteenlopende vragen

In nieuw SBS-programma Wie kent Nederland? krijgen BN'ers meest uiteenlopende vragen
Wendy van Dijk presenteert spelshow

Nieuws :

SBS6 komt deze herfst met een gloednieuwe spelshow, waarin twee vaste teams van bekende Nederlanders het wekelijks tegen elkaar opnemen. In Wie kent Nederland? moeten de teams blijk geven van hun kennis over hun landgenoten, waarmee ze zoveel mogelijk publieksleden proberen te 'verdienen' voor het finalespel.

Wie kent Nederland? gemist? Kijk vanaf zondag 24 oktober elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gemiddelde Nederlander
In Wie kent Nederland? nemen de teams, die bestaan uit drie BN'ers, het onder leiding van presentatrice Wendy van Dijk tegen elkaar op. Ze spelen spellen die gaan over de gewoontes, gedragingen en eigenschappen van de gemiddelde Nederlander. Hoeveel procent van de Nederlanders weet niet wanneer koning Willem-Alexander jarig is? Wat geven we uit aan een verjaardagscadeau? En welke vooroordelen denken we dat buitenlanders over ons hebben?

De BN'ers die meespelen in Wie kent Nederland? zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, lees je het op Gids.tv.

Mystery guest
De teams krijgen ook de kans om zich te versterken met een mystery guest: het team dat het snelst raadt wie dat is, krijgt die speler in het team. Vervolgens spelen ze vier spelrondes, waarin de vragen van hot naar her gaan: welke BN'er speelde ooit het lijk in Baantjer, en hoeveel vrijpartijen vinden er maandelijks plaats op de Nederlandse werkvloer? Door vragen goed te beantwoorden worden publieksleden verzameld, die een voordeel kunnen opleveren in de finale.

De nieuwe spelshow Wie kent Nederland? is vanaf zondag 24 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Wie kent Nederland? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op In nieuw SBS-programma Wie kent Nederland? krijgen BN'ers meest uiteenlopende vragen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV