Dinsdag in Humberto: o.a. Jan Lammers en Francis van Broekhuizen

Dinsdag in Humberto: o.a. Jan Lammers en Francis van Broekhuizen
De gasten van Humberto van dinsdag 24 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van dinsdag 24 augustus

  • Het waren lastige maanden voor de cultuursector, maar de familie Broekhuizen zagen toch ook hoogtepuntjes. Vanavond delen broers en zus Francis, Tim en Dick van Broekhuizen waar zij deze zomer van hebben genoten. En geven ook cultuurtips voor de komende tijd.
  • Het gaat bijna gebeuren: de terugkeer van de Formule 1 op het circuit van Zandvoort. Voor sportief directeur Jan Lammers is het een droom die uitkomt. Om het te vieren is er nu een speciale documentaireserie Grand Prix Zandvoort over het circuit. En hoe reageert hij op de kritiek van de afgelopen weken?
  • Zijn we na discussies over wel of niet formeren met de ChristenUnie of een gezamenlijk links blok, vijf maanden na de verkiezingen, weer terug bij af? Humberto Tan bespreekt het met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther.
  • De drummer van The Rolling Stones, Charlie Watts, is op 80-jarige leeftijd overleden. Muziekkenner Leo Blokhuis praat je bij over de drummer van de legendarische band.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Humberto: o.a. Jan Lammers en Francis van Broekhuizen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV