Recensie: in Don't Breathe 2 is een tube lijm of hark een effectief moordwapen

Recensie: in Don't Breathe 2 is een tube lijm of hark een effectief moordwapen
Thriller en horror van de makers Evil Dead

Film :

Sinds 19 augustus is de film Don't Breathe 2 te zien in de Nederlandse bioscopen. Acteur Stephen Lang alias de blinde man is terug! Gaat het vervolg beter worden dan het toch al ijzersterke eerste deel? Lees hier de filmrecensie van Don't Breathe 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Phoenix
In Don't Breathe 2 heeft de blinde man Norman Nordstrom zich jarenlang verstopt in een afgelegen hut. Hij vangt het jonge meisje Phoenix op, dat wees is geworden na een huisbrand. Wanneer een groep brute ontvoerders het meisje meeneemt, wordt Norman gedwongen zijn veilige haven te verlaten om haar te redden.

Stephen Lang en Adam Young in de film 'Don't Breathe 2'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
De eerste Don't Breathe was een grote verrassing en een gruwelijke bioscoopsensatie. Destijds met een groep inbrekers, die net een stap te ver zette in het naargeestige huis waar The Blind Man hen bloederig welkom heette. Overigens is dit tweede deel goed te volgen als je de eerste film niet gezien hebt. Don't Breathe 2 geeft exact wat de fans willen: een snoeiharde thriller met veel bloed en ingeslagen hersenpannen. Verwacht bij dit soort films geen waanzinnig plot, en laat logica achterwege. Maar Avatar-acteur Stephen Lang na een halfuur op stoom komt, slaan alle stoppen door. Helaas wordt het eerste deel niet overtroffen. Drie sterren.

Cast
Naast Stephen Lang (Avatar) en Brendan Sexton III (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) zijn ook Madelyn Grace (Grey's Anatomy), Adam Young (EastEnders) en Rocci Williams (Angel Has Fallen) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Rodo Sayagues (Evil Dead).

Vanaf 19 augustus 2021 is de film Don't Breathe 2 te zien in de bioscopen. Genre: Thriller, Horror, Drama. Tijdsduur: 98 minuten. IMDb-score 6,3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV