Finale The Great British Bake Off seizoen 11 donderdag te zien op NPO 1

Finale The Great British Bake Off seizoen 11 donderdag te zien op NPO 1
Wie is de beste thuisbakker?

Kijktip :

Met horten en stoten en de nodige tussenpozen was het elfde seizoen van The Great British Bake Off deze zomer te zien op NPO 1. Door het EK voetbal en de Olympische Spelen liepen sommige afleveringen wat vertraging op, maar donderdag is dan eindelijk de finale te zien.

The Great British Bake Off gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Opdrachten
Wie kroont zich tot de beste thuisbakker van Groot-Brittannië? De finalisten beginnen met een bedrieglijk eenvoudige signatuuropdracht, waarin ze acht fraai gedecoreerde millefeuilles maken. De technische opdracht draait om de klassieke smaakcombinatie van chocolade en noten: er moeten acht kleine walnootzoenen geproduceerd worden.

Spektakelstuk
De finale wordt afgesloten met het spektakelstuk, waarin de finalisten de vrije hand krijgen om aan de juryleden te demonstreren wie van hen als winnaar uit de bus moet komen. Ze bouwen namelijk een schitterende desserttoren, die een grote basis van cake moet hebben en waarin minimaal drie bakdisciplines tot uiting moeten komen.

De finale van The Great British Bake Off seizoen 11 is donderdag 26 augustus om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Great British Bake Off terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale The Great British Bake Off seizoen 11 donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV