Geraldine Kemper en Rick Brandsteder nieuwe presentatoren Five Days Inside

Geraldine Kemper en Rick Brandsteder nieuwe presentatoren Five Days Inside
Nieuw seizoen start woensdag 1 september

Nieuws :

Vanaf woensdag 1 september zendt RTL 5 een nieuw seizoen van Five Days Inside uit, en er waait dit jaar een frisse wind door het presentatietrio. Angela Groothuizen en Caroline Tensen keren al na één seizoen niet meer terug; zij worden vervangen door de veel jongere Rick Brandsteder en Geraldine Kemper.

Five Days Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bijzondere locaties
Voor Brandsteder is het human interest-aspect van Five Days Inside nog onbekend gebied, maar Kemper heeft zich bij RTL al bewezen met het heftige programma Geraldine en de vrouwen. Het tweetal vult Natasja Froger aan in het nieuwe seizoen, waarin ze opnieuw 'inside' gaan bij bijzondere locaties. Ze bezoeken onder meer een dak- en thuislozenopvang in het centrum van Rotterdam en een offshore productieplatform voor gaswinning.

Gouden Televizier-Ring
Het programma Five Days Inside was in 2018 voor het eerst op televisie te zien, toen nog onder de naam Beau Five Days Inside en met Beau van Erven Dorens als presentator. Het was meteen een groot succes en won zelfs de Gouden Televizier-Ring. Na twee seizoen gaf Van Erven Dorens er de brui aan, maar het format is doorgezet. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen brengt Froger een bezoek aan De Veilige Veste, waar kinderen en vrouwen verblijven die met seksueel geweld te maken hebben (gehad).

Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is vanaf woensdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geraldine Kemper en Rick Brandsteder nieuwe presentatoren Five Days Inside of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV