Woensdag bij Humberto: makers 'Kopen Zonder Kijken' over uitdagende huizenmarkt

Woensdag bij Humberto: makers 'Kopen Zonder Kijken' over uitdagende huizenmarkt
De gasten van woensdag 25 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van woensdag 25 augustus

  • Kun je een auto opladen met de bliksem? Waarom is er nog geen zelfrijdende fiets? En kunnen we wonen onder water? In het nieuwe programma 'Anna’s brains' duikt Anna Gimbrere met team uitvinders en wetenschappers in technische vragen van BN’ers.
  • De oververhitte woningmarkt zorgde voor grote uitdagingen bij de makers van het succesprogramma Kopen zonder Kijken, maar maandag start dan eindelijk het nieuwe seizoen! Vanavond vertellen Bob Sikkes en Roos Reedijk hoe ze het tóch voor elkaar hebben gekregen.
  • De kabinetsformatie zit ruim vijf maanden na de verkiezingen nog steeds muurvast. Het zorgt voor groot ongenoegen bij de fractievoorzitter van de SP, Lilian Marijnissen. Samen met Frits Wester is ze te gast in Humberto.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Humberto: makers 'Kopen Zonder Kijken' over uitdagende huizenmarkt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV