Harrison Ford keurt opvolger Alden Ehrenreich goed voor Han Solo

Harrison Ford keurt opvolger Alden Ehrenreich goed voor Han Solo
Jonge acteur kreeg tips van de oude baas

Nieuws :

Harrison Ford gaf de jonge acteur Alden Ehrenreich tips om 'zijn' personage zo goed mogelijk te spelen. De Han Solo-acteur vertolkte de rol in vier Star Wars-films. Tijdens een etentje gaf Ford zijn goedkeuring voor Ehrenreich, die een jongere versie van Han Solo gaat spelen in Solo: A Star Wars Story.

Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!) verschijnt nog dit jaar in Solo: A Star Wars Story, een losstaande film met daarin jongere versies van klassieke Star Wars-personages. Hij neemt de rol van de bekende held en dief Han Solo op zich. De 75-jarige Harrison Ford, die het personage voor het eerst een gezicht gaf, deelde al zijn wijsheid over Solo tijdens een etentje met Ehrenreich.

Harrison Ford als Han Solo.

En dat advies was volgens Kathleen Kennedy, filmproducent en baas van Lucasfilm, "Harrison op zijn best", zo vertelt ze aan Entertainment Weekly. "Hij was zeer te spreken over Ehrenreich en vertelde uitgebreid hoe hij met de scripts van Star Wars omging."

Volgens Kennedy was het advies van de oude baas een grote steun voor Ehrenreich. Ford las ook het script van de nieuwe film maar had daar verder geen commentaar op.

Een vergelijking tussen de twee Han Solo-acteurs.

Solo: A Star Wars Story is een losstaande film binnen het Star Wars-universum. Het verhaal van Solo, en zijn opkomst in de criminele onderwereld, staat centraal.

Naast Solo, keren ook oude bekenden Lando Calrissian (Donald Glover) en Chewbacca (Joonas Suotamo) terug. Ook zijn er rollen voor Emilia Clarke (Game of Thrones), Paul Bettany (Captain America: Civil War) en Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).

Solo: A Star Wars Story draait vanaf 23 mei in de bioscoop.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Harrison Ford keurt opvolger Alden Ehrenreich goed voor Han Solo of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV