Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden start maandag: wat kunnen we verwachten?

Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden start maandag: wat kunnen we verwachten?
Terug naar Meerdijk

Nieuws :

Vanaf maandag 30 augustus is het nieuwe seizoen van Goede tijden, slechte tijden, de langstlopende soap uit de Nederlandse televisiegeschiedenis, te zien op RTL 4. Eindelijk zullen we weten hoe het verdergaat na de zenuwslopende zomercliffhanger. Wat kunnen we nog meer verwachten?

Goede tijden, slechte tijden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Billy de Palma
In de laatste aflevering van het vorige seizoen zagen we hoe Billy de Palma Ludo en Richard in een slinkse val lokte (waarin een wurgcontract en een lijk de hoofdrol spelen), en vervolgens met de noorderzon vertrok. Ook in het nieuwe seizoen wisselen gelukkige momenten en dramatische gebeurtenissen elkaar weer in rap tempo af. Zo is de familie Verduyn dolblij met de terugkeer van Demi's baby, maar Marwan en JoJo zijn verscheurd door verdriet na de aanslag op Ilyas in de supermarkt.

Kun je niet wachten met kijken? Het nieuwe seizoen van GTST is vanaf 26 augustus vooruit te kijken op Videoland.

Woede
Er komt in het nieuwe seizoen van GTST echter ook veel woede om de hoek kijken. Want wie heeft het broertje van Marwan neergestoken? De politie zet alles op alles om de zaak op te lossen, maar dat is voor Marwan niet genoeg. Richard is woest als hij ineens voor Ludo blijkt te werken, terwijl Billy spoorloos verdwenen is. Verder doet dokter Roman van Loon zijn intrede als de nieuwe huisarts van Meerdijk; hij zorgt voor de nodige onrust door een compleet andere werkwijze dan zijn voorganger.

Het nieuwe seizoen van Goede tijden, slechte tijden is vanaf maandag 30 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Goede tijden, slechte tijden terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Goede tijden, slechte tijden start maandag: wat kunnen we verwachten? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV