Nieuw seizoen The Voice Senior vanaf vrijdag 27 augustus te zien op RTL 4

Nieuw seizoen The Voice Senior vanaf vrijdag 27 augustus te zien op RTL 4
Oudere zangers en zangeressen mogen hun kunsten vertonen

Kijktip :

Vanaf vrijdag 27 augustus kunnen liefhebbers van talentenjachten hun hart weer ophalen, want het nieuwe seizoen van The Voice Senior gaat van start op RTL 4. Oudere zangers en zangeressen mogen hun kunsten vertonen op een groot podium.

The Voice Senior gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Achtergronden
Op latere leeftijd willen de mensen het roer omgooien en als artiest doorbreken. Ze komen uit alle uithoeken van Nederland, hebben verschillende achtergronden en levensverhalen, maar één ding hebben ze gemeen: hun liefde en passie voor muziek. Die proberen ze over te brengen op de juryleden en het publiek, na een jaar zonder optredens vanwege de coronapandemie.

Hartverwarmende gesprekken
Voor en na hun audities voeren de auditanten vaak hartverwarmende gesprekken met Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond, maar op het podium geven ze alles in hun vertolkingen van hits uit lang vervlogen tijden. Juryleden Frans Bauer, Ilse DeLange, Gerard Joling en Angela Groothuizen beluisteren de audities en draaien hun stoel om als de auditant ze bevalt.

Het nieuwe seizoen van The Voice Senior is vanaf vrijdag 27 augustus wekelijks te zien op RTL 4. De eerste aflevering begint om 20.30 uur, vanaf volgende week met afleveringen vanaf 20.00 uur. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV