Opening Uitmarkt 2021 met Mooier dan ooit, ode aan Doe Maar vrijdag live op NPO 1

Opening Uitmarkt 2021 met Mooier dan ooit, ode aan Doe Maar vrijdag live op NPO 1
Spetterend startschot van cultureel seizoen

Kijktip :

Het culturele seizoen wordt elke nazomer traditioneel geopend met de Uitmarkt, en dit jaar is er meer reden dan ooit om dat op een feestelijke manier te doen. Dit jaar staat de popgroep Doe Maar centraal bij het concert Mooier dan ooit, ode aan Doe Maar, waarmee de Uitmarkt van start gaat.

Mooier dan ooit, ode aan Doe Maar gemist? Kijk het hele concert terug via Gids.tv.

Corona
Veel artiesten en kunstenaars uit de culturele sector hebben de hoop dat we langzaam weer terug gaan naar de volle theater- en concertzalen van voorheen, en dus is er genoeg te vieren. Tijdens de opening van de Uitmarkt 2021 vertolken onder anderen Rob Dekay, Ruth Jacott, Jamai Loman en OG3NE nummers uit het rijke repertoire van Nederpopgroep Doe Maar.

Archiefbeelden
Hun vertolkingen van hits als 'Sinds 1 dag of 2', 'Smoorverliefd' en 'De bom' worden afgewisseld met archiefbeelden van Doe Maar-concerten, waar gillende tienermeisjes vooraan staan. Verder wordt er op speelse wijze geschakeld naar andere culturele locaties in het hele land, waar we verrassende bijdragen van onder anderen Plien & Bianca en Anne Wil Blankers zien.

Het concert Mooier dan ooit, ode aan Doe Maar is op vrijdag 27 augustus om 20.40 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je Mooier dan ooit, ode aan Doe Maar terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV