Nieuw seizoen Oh, wat een jaar! gaat zaterdag van start op RTL 4

Nieuw seizoen Oh, wat een jaar! gaat zaterdag van start op RTL 4
Chantal Janzen is terug met nostalgische spelshow

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen wordt dit weekend officieel afgetrapt en we kunnen ons opmaken voor een stortvloed aan nieuwe én terugkerende programma's. Oh, wat een jaar! valt in die laatste categorie; de bewezen succesformule is elke zaterdag weer te zien op RTL 4.

Oh, wat een jaar! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Terug in de tijd
In elke aflevering vormen de teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai een duo met een BN'er. Samen gaan ze terug in de tijd, naar een jaar dat de gasten bewust hebben meegemaakt. Het resulteert in tal van nostalgische fragmenten en muziek, en zelfs het decor en de kostuums van de duo's en presentatrice Chantal Janzen ademen de sfeer van dat jaar.

Radioduo
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgen Chantal, Carlo en Ruben bezoek van radio-dj's Mattie Valk en Marieke Elsinga. Zij vormen sinds enkele jaren een zeer succesvol duo op Qmusic, waar ze samen verantwoordelijk zijn voor de ochtendshow. Zij worden getest op hun kennis van het jaar 1994, toen Mattie negen jaar werd en Marieke acht kaarsjes op haar verjaardagstaart mocht uitblazen.

Het nieuwe seizoen van Oh, wat een jaar! is vanaf zaterdag 28 augustus wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Oh, wat een jaar! gaat zaterdag van start op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV