Liveshow Uitmarkt 2021 zaterdag 28 augustus te zien op NPO 2

Liveshow Uitmarkt 2021 zaterdag 28 augustus te zien op NPO 2
Eric Corton opent het culturele seizoen

Kijktip :

Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus wordt het culturele seizoen feestelijk geopend met de traditionele Uitmarkt. De publieke omroep doet uitgebreid verslag, met op zaterdagavond een liveshow vol muzikale verrassingen, gepresenteerd door Eric Corton.

Uitmarkt 2021 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Tania Kross
Corton wordt bijgestaan door mezzosopraan en muzikale kameleon Tania Kross, die de nodige muzikale verrassingen in petto heeft (waaronder één samen met Corton). Een uur lang betreden de beste nieuwe, oude bekende, verrassende jonge en steengoede gerenommeerde artiesten het podium. Zo zingt Douwe Bob een nummer van zijn nieuwste Americana-album en komt de aanstormende Zeeuwse band WIES hun nieuwste single spelen.

Illusionist
Er is echter méér dan muziek, want topdansers Timothy van Poucke en Jozef Varga van Het Nationale Ballet komen een duet dansen en illusionist Hans Klok verschijnt met meerdere acts op het toneel. Verder houdt comedian Alex Ploeg een mini-conference over de stand van het land en zingt Karsu een heuse Turkse smartlap. Het geheel staat onder begeleiding van de swingendste bigband van Nederland: New Cool Collective.

De liveshow Uitmarkt 2021 is op zaterdag 28 augustus om 20.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de show Uitmarkt 2021 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Liveshow Uitmarkt 2021 zaterdag 28 augustus te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV