Donderdag in Humberto: Frans Bauer en Gerard Joling over The Voice Senior

Donderdag in Humberto: Frans Bauer en Gerard Joling over The Voice Senior
De gasten van donderdag 26 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van donderdag 26 augustus

  • Zanger Joshua Nolet en gitarist Guido Joseph vertellen vanavond waarom ze zo geraakt zijn door de uitnodiging van Prins Bernhard om met hun band Chef'Special kosteloos op te treden tijdens het Formule 1-weekend in Zandvoort.
  • Een paar rimpels, grijze haren en een kunstgebit: in het vierde seizoen van The Voice Senior zien we weer veel mooie levensverhalen, oude bekenden een veel talent! Frans Bauer, Gerard Joling en Hein van Poorten, de oudste deelnemer van dit seizoen, schuiven aan.
  • Volgende week verschijnt de langverwachte documentaire 'Dat ene woord, Feyenoord’. Het biedt een onthullend kijkje achter de schermen.Lee Towers, Hans Kraay jr. en Remke van der Kade zijn te gast.
  • Chaos en explosies bij het vliegveld in Kabul. De laatste Nederlandse vluchten zijn vertrokken en voor de mensen die achterblijven, is geen oplossing.Frits Wester en Eric Schouten, die tientallen Nederlanders bijstaat die naar Nederland proberen te komen, schuiven aan bij Humberto.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Humberto: Frans Bauer en Gerard Joling over The Voice Senior of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV