Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice Senior, finale De slimste mens

Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice Senior, finale De slimste mens
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 augustus

Kijktip :

Vanaf vanavond is het nieuwste seizoen van The Voice Senior, waarin oudere zangers en zangeressen hun talent laten horen, weer te zien op RTL 4. Verder onder meer de finale van De slimste mens en de serie The Accident. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: The Voice Senior

RTL 4
20:30 uur

Vanavond start om 20:30 uur een nieuw seizoen van de talentenjacht The Voice Senior, dat na vandaag elke vrijdag om 20:00 uur begint op RTL 4. De auditanten komen uit alle hoeken van het land, hebben uiteenlopende achtergronden en levensverhalen, maar hebben allemaal één ding gemeen: hun liefde en passie voor muziek. Coaches Angela Groothuizen, Ilse DeLange, Frans Bauer en Gerard Joling beoordelen de zangers en zangeressen op leeftijd.


Finale: De slimste mens

NPO 2
20:35 uur

In de finale van dit zomerseizoen van De slimste mens nemen PowNed-verslaggever Bram Douwes, theatermaker Joost Oomen en cabaretière Lisa Loeb het tegen elkaar op. Lisa Loeb was het afgelopen seizoen de beste speler, waardoor zij in deze finaleweek pas in de allerlaatste aflevering terugkeert. Lisa neemt het op tegen de spelers die een dag eerder journalist Loes Reijmer uitschakelden in de voorlaatste aflevering.


Uitmarkt 2021: Mooier dan ooit, ode aan Doe Maar

NPO 1
20:40 uur

Dit weekend wordt het nieuwe culturele seizoen feestelijk geopend tijdens de Uitmarkt 2021. Tijdens de opening van de Uitmarkt staat de popgroep Doe Maar staat centraal. Tijdens een sensationeel concert brengen onder anderen Jamai, OG3NE, Ruth Jacott en Rob Dekay het unieke repertoire van Doe Maar ten gehore. Het concert wordt gepresenteerd door Buddy Vedder.


Dramafilm: The Straight Story

Canvas
21:15 uur

Op Canvas is vanavond het prachtige filmdrama The Straight Story te zien. Deze roadmovie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de 73-jarige Alvin Straight, die in 1994 op zijn grasmaaier een zes weken durende tocht onderneemt, vanuit Iowa naar Wisconsin, om zijn zieke broer op te zoeken. Het feit dat het met de auto een halve dag rijden is, maakt duidelijk dat zijn reis een verzoeningsgebaar is naar zijn oudere broer, die hij na een ruzie, 10 jaar lang niet heeft gesproken heeft. Onderweg ontmoet Alvin vele lokale bewoners met ieder hun eigen verhaal.


Nieuw: Govert naar de oorsprong van de mens

NPO 2
22:35 uur

In het nieuwe programma Govert naar de oorsprong van de mens gaat wetenschapsjournalist Govert Schilling op zoek naar de oorsprong van de mens. Schilling maakt een reis langs wetenschappelijke ontdekkingen over onze verre voorouders. Hij bezoekt bijzondere plekken en fascinerende opgravingen en duikt in onze biologische evolutie. Meekijkend over de schouders van gedreven wetenschappers gaat hij op zoek naar antwoorden.


Avonturenfilm: Life of Pi

NET 5
22:45 uur

Op Net5 is vanavond de prachtige avonturenfilm Life of Pi van Ang Lee te zien, die in 2013 werd bekroond met vier Oscars. Pi Patel is een jonge man die een ramp op zee overleeft en vervolgens wordt meegesleurd in een epische reis vol avontuur en ontdekkingen. Terwijl hij op zee dobbert, vormt hij een onverwachte band met een andere overlevende: een Bengaalse tijger.


Nieuw: The Accident

NPO 2
23:25 uur

De nieuwe Britse dramaserie The Accident gaat over een stadje in Wales dat zich opmaakt voor een feestelijke St. Davids Day. Dan tart een onbezonnen actie van enkele tieners het noodlot. Glyngolau is een klein stadje in Wales. Terwijl de inwoners zich opmaken voor de feestelijke viering van St. Davids Day, besluit een groep tieners een afgesloten bouwterrein op te gaan.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice Senior, finale De slimste mens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV