Aftrap nieuw seizoen Boer zoekt vrouw zondag te zien op NPO 1

Aftrap nieuw seizoen Boer zoekt vrouw zondag te zien op NPO 1
De boeren stellen zich voor

Kijktip :

De aftrap van het nieuwe Boer zoekt vrouw-seizoen dat in 2022 van start gaat, vindt al op zondag 29 augustus plaats. Tien boeren stellen zich voor aan het grote publiek, waarna ze vol verwachting op hun brieven wachten. Zullen ze de liefde vinden?

Boer zoekt vrouw gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Boerderij delen
Dit seizoen meldden 466 boeren zich aan voor deelname, maar daaruit zijn er slechts tien geselecteerd. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn klaar met het alleen zijn en willen hart, hoofd, leven én boerderij delen met een partner. Met behulp van presentatrice Yvon Jaspers stellen de boeren zich voor aan een miljoenenpubliek.

Weduwnaar
De redactie van Boer zoekt vrouw heeft opnieuw een zeer gevarieerde groep boeren gevonden. Zo is er qua leeftijden voor elk wat wils: de één hoopt voor het eerst de liefde te ontdekken, en de oudste is weduwnaar en trotse opa van zeven kleinkinderen. De boeren hebben paarden, schapen, koeien, maar ook bloemen, planten, groenten en fruit.

De aftrap van het nieuwe Boer zoekt vrouw-seizoen is op zondag 29 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aftrap nieuw seizoen Boer zoekt vrouw zondag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV