Liveshow Musical Awards, the Kick-Off zondag te zien op NPO 1

Liveshow Musical Awards, the Kick-Off zondag te zien op NPO 1
Afsluiting van de Uitmarkt

Kijktip :

Komend jaar worden de Musical Awards voor de twintigste keer uitgereikt. In de aanloop naar die feestelijke aangelegenheid wordt, ter afsluiting van de Uitmarkt 2021, de liveshow Musical Awards, the Kick-Off georganiseerd. Deze is zondag te zien op NPO 1.

Musical Awards, the Kick-Off gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Publieksprijzen
Om het twintigjarig jubileum van de Musical Awards te vieren worden er zondagavond alvast drie unieke, nooit eerder uitgereikte publieksprijzen vergeven. Die awards zijn voor de favoriete musicalperformer aller tijden, de favoriete musicalsong aller tijden én de favoriete originele Nederlandse musical aller tijden. Zeer prestigieuze prijzen, dus.

Titanic
Daarnaast stellen presentatoren Romy Monteiro en Frits Sissing de musicals van het nieuwe theaterseizoen voor. Daartoe behoren onder meer Aladdin, Come from Away, The Rocky Horror Show, The Sound of Music, Tina de musical (over Tina Turner) en Titanic. Ook kleinere musicals als Amélie, Spring Awakening en het spektakelstuk Dagboek van een herdershond worden in de spotlights gezet.

De liveshow Musical Awards, the Kick-Off is zondag 29 augustus om 21.45 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de liveshow Musical Awards, the Kick-Off terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Liveshow Musical Awards, the Kick-Off zondag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV